NFL kunngjør resultatet av Washington Football Team Work Environment Evaluation av Sports Attorney

National Football League avslørte i går resultatet av arbeidsmiljøevalueringen av Real Sociedad Skjorter Washington fotballag ledet av det uavhengige rådgiver Beth Wilkinson, i tillegg til utbedringstiltak også som straffer som oppstår av den gjennomgangen, ifølge en pressemelding fra NFL.

Wilkinsons firma (“Wilkinson”) ble først engasjert av Washington Club i juli 2020. På klubbens forespørsel antok ligakontoret tilsyn med arbeidet sitt kort tid senere, like før begynnelsen av 2020 -sesongen. Oppgaven hennes var å gjennomføre en omfattende så vel som uavhengig etterforskning av påstander om en fiendtlig arbeidsmiljøkultur i klubben, inkludert påstander om mobbing samt trakassering, samt å komme med forslag angående enhver form for utbedringstiltak klubben bør ta i lys av funnene hennes. Wilkinson fikk ikke spesielt i oppgave å bekrefte eller avvise noen form for spesifikk påstand om upassende oppførsel. Gjennom hennes engasjement kommuniserte Wilkinson med ligakontoret TSG 1899 Hoffenheim Skjorter på en rutine og kontinuerlig basis.

Wilkinson intervjuet mer enn 150 mennesker, hvorav de fleste var til stede eller tidligere arbeidere i klubben, i tillegg til at mange av dem betinget sitt engasjement på et løfte om anonymitet. Hun intervjuet eieren Dan Snyder to ganger. Dan Snyder så vel som klubben som ble utgitt, så vel som tidligere arbeidere fra alle typer konfidensialitetsforpliktelser for funksjoner av å snakke med Wilkinson, samt lovet at det ikke ville være noen gjengjeldelse mot noen form for nåtid eller tidligere arbeider som gjorde det. Fotballagets president Jason Wright la vekt på dette engasjementet så vel som motiverte arbeidere til å samarbeide samt snakke med Wilkinson.

Kommissær Goodell sa: “Jeg vil takke Beth Wilkinson så vel som teamet hennes for å gjennomføre en omfattende så vel som uavhengig evaluering av Washington Clubs arbeidsmiljøkultur samt oppførsel, samt gi både klubben og meg med meg med En serie gjennomtenkte forslag basert på funnene hennes. Beth så vel som teamet hennes utførte arbeidet sitt på en ekstremt ekspert så vel som ærlig måte. Det viktigste er at jeg vil takke nåtiden så vel som tidligere arbeidere som snakket med Beth så vel som teamet hennes; De ga viktig info som vil bidra til å sikre at arbeidsmiljøatmosfæren i klubben fortsetter å forbedre seg. Det er utrolig vanskelig å gjenoppleve ubehagelige minner. Jeg er takknemlig for alle som modig kom frem. ”

Basert på Wilkinsons anmeldelse, pakket kommisjonæren opp at arbeidsmiljøets atmosfære i Washington fotballag, både generelt så vel som spesielt for kvinner, var ekstremt uprofesjonelt. Mobbing så vel som skremming tok ofte beliggenhet, så vel som mange forklarte kulturen som en av frykt, så vel som mange kvinnelige arbeidere rapporterte å ha opplevd seksuell trakassering samt en generell mangel på respekt på arbeidsplassen.

Eierskap så vel som senioradministrasjon betalte bit eller ingen renter for disse problemene. I noen tilfeller deltok toppledere i upassende oppførsel Polens herrelandslag i fotball Skjorter selv, inkludert utnyttelse av nedverdigende språk samt offentlig forlegenhet. Dette satte tonen for organisasjonen, samt førte til at sentrale ledere trodde at respektløse vaner så vel som mer alvorlig mishandling var akseptabelt på arbeidsplassen. Problemene ble forsterket av utilstrekkelig HR -personell så vel som metoder, så vel som fravær av en effektiv så vel som konsekvent administrert prosess for rapportering eller adressering av arbeidstakers klager, i tillegg til en ofte rapportert frykt for gjengjeldelse. Når rapporter ble laget, ble de generelt ikke undersøkt, så vel som førte til ingen meningsfull selvkontroll eller annen respons.

Dan Snyder har erkjent at han som klubbens eier er ansvarlig for kulturen. Eiere er forpliktet til å sette en passende tone samt etablere passende standarder, etablere i tillegg til å implementere passende policyer, inkludert en politikk for ikke-utførelse, sørg for at det er passende opplæring, etterlevelse, samt journalføring, investere i ansattrelatert Systemer så vel som infrastruktur, samt gir et prinsipper om respekt i klubben. Dette skjedde ikke på Washington Club så godt, så vel som Dan Snyder har erkjent sin personlige forpliktelse for den fiaskoen.

Fra og med slutten av 2019 -sesongen gjorde Dan samt Tanya Snyder en serie med betydelige organisatoriske modifikasjoner basert på hans erkjennelse av at klubbens arbeidsmiljøkultur, til å begynne med på fotballsiden, men mer bredt, var mangelfull så vel som nødvendig For å bli betydelig forbedret for å la fotball så vel som andre klubbarbeidere prestere med sitt fulle potensiale. Disse trinnene inkluderte ansettelse av hovedtrener Ron Rivera så vel som avgjørelsennullnullnull

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw