Bodybuilding Pioneer Ben Weider dør på 85

Bodybuilding Guru passerer plutselig i Montreal

Selv om han var 85 år gammel, kommer bortgangen til Ben Weider som et sjokk for kroppsbyggingsverdenen. Han døde på et medisinsk anlegg i Montreal av en skjult sykdom. For bare noen få uker siden sto Weider på Mr. Olympia Stage Crowning Dexter Jackson i Las Vegas.

En legende for å hjelpe til med å gjøre kroppsbygging til et West Ham United Skjorter fysisk kondisjonsfenomen rundt om i verden, døde Ben Weider over natten på et sykehus i Montreal, det ble avslørt lørdag.

Han var 85 år.

Weider så vel som hans eldre søsken Joe etablerte Worldwide Federation of Body Building i 1940, samt brukte seks tiår på å promotere sporten da han “reviled” som en “frynsaktivitet”, ifølge en uttalelse fra Weider Health and Wellness så vel som Fitness.

“Fra og med 1947 reiste Ben verden rundt og promoterte idretten sin, organiserte utstillinger så vel som konkurrerende arrangementer,” heter Australias herrelandslag i fotball Skjorter det.

“På høyden av kjølige krigsspenninger, ga han idrettsfunksjonærer for militært anti-vestlige regimer i det daværende Sovjetunionen så vel Villarreal CF Skjorter som det kommunistiske Kina,” la den til.

Søsknene satte opp fysiske treningssentre, tilbød vektløftingsenheter samt promoterte kosttilskudd for kroppsbyggere.

Ben Weider presset på samme måte for å ha kroppsbygging inkludert i OL, men den oppnådde bare foreløpig tilstand i 1998.

For sin innsats ble Weider tildelt i 1975 kjøpet av Canada, landets største private ære, samt senere endte opp med å være politimann i ordenen.

Han var likeledes medforfatter av en av de aller mest solgte historiebøkene om Napolean, og tjente ham den franske legionen av ære for sitt etterforskningsarbeid i den franske lederens død.

Neste uke skal en samling av hans Napoleon-gjenstander avsløres i et langsiktig galleri på Montreal Museum of Fine Arts.

En begravelse er å være på mandag i Montreal. Weider blir overlevd av sin ektefelle Huguette Derouin så vel som deres tre sønner, Louis, Eric så vel som Mark.

Les mye mer her …

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw