Tomme trusler? – NSACs svake posisjon til å innføre bøter på Sonnen

-oppdateringen – 6. august 2014 – Bleacher Report, som opprinnelig brøt denne historien, har fått korrespondanse mellom Sonnens advokater og Nevada -kommisjonen.

De juridiske argumentene som forekommer for det meste speiler argumentene nedenfor og peker i tillegg på registrerte Santos Laguna Skjorter kommentarer fra NSAC -styreleder Francisco Aguilar, der han var enig i at Metamoris “ikke er underlagt” forbudet som ble pålagt Sonnen. Til tross for dette er NSAC angivelig ikke tilbake, og heller ikke Sonnen er.

Her er kopier av Sonnen’s advokats brev til NSAC

Styreleder-Aguiilar-Letter-08-01-2014

Styreleder-Aguiilar-Follow-Letter-08-04-2014

Det ser ut til at et spill med lovlig kylling kommer til å finne sted. Hvis Sonnen konkurrerer og bøter blir utstedt, vil domstolene i Nevada sannsynligvis bli bedt om å veie inn på dette og til slutt bestemme hvem som er best i dette vilje -kampen.

_____________________________________________________________

I dag ryktes det at Nevada State Athletic Commission truet med å fine ‘pensjonert’ MMA -friidrettsutøver Chael Sonnen $ 250 000 “per mislykket brudd på narkotikatest hvis han konkurrerer på Metamoris”. Problemet? De har sannsynligvis ikke det beste til å gjøre det.

Som kort bakgrunn fikk Sonnen en to års suspensjon av Nevada -kommisjonen etter flere mislykkede medikamentprøver. De kunne ha bøtelagt ham for hans overtredelser på den tiden, men gjorde det ikke. I stedet frafalt de bøter i stedet for en avtale om at Sonnen ville samarbeide med NSAC om å adressere PED -politikken og enda mer sikret avtalen om at han ikke ville “kjempe” i noen annen jurisdiksjon i løpet av suspensjonen.

Da Nevada innså at Sonnen var planlagt å konkurrere på Metamoris, et profesjonelt gripende arrangement som ble arrangert i California, ser det ut til at noen ble ansett som dette som bekjempes å utløse brudd på den sikrede avtalen. Problemet med dette er imidlertid at Metamoris sannsynligvis ikke kan betraktes som en “kamp” under Nevada -loven.

Nevada var godt klar over at de ikke kunne forby Sonnen fra å bekjempe en annen jurisdiksjon. NSAC satte pris på dette, var veldig forsiktig med ordlyden av straffen deres som ble formulert som følger:

“Vi vil anmode om Mr. Sonnens avtale om at Kashima Antlers Skjorter han ikke vil kjempe i noen annen jurisdiksjon i samme periode.” Sonnen gikk med på disse vilkårene. Det eneste spørsmålet er om det å konkurrere i Metamoris kan være lik en “kamp” som definert i Nevada -loven og dermed bryte denne avtalen slik at Nevada kan vurdere straffene sine på nytt.

Kommisjonen gadd ikke å definere hva de antydet ved kamp. Ternene vil sannsynligvis bli tolket synonymt med de typer hendelser Nevada -kommisjonen har myndighet til å regulere. I henhold til Nevadas kampsportspolitikk er begrepet ‘kamp’ ikke definert, i stedet blir uttrykket ‘ubevæpnet kamp’ brukt og er definert som følger:

“Boksing eller noen form for konkurranse der et slag vanligvis blir slått som med rimelighet kan forventes å påføre skade.”

Det essensielle for en ikke -boksehendelse som blir fanget av denne definisjonen er ordet ‘slag’ som ville være synonymt med streik. Det er vanskelig å se hvordan Sonnets avtale kan bli krenket av hans deltakelse i en gripende hendelse som ikke tillater slående.

Til slutt er det et juridisk prinsipp kjent som Contra Proferentem som i hovedsak innebærer at enhver tvetydighet Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter i en kontrakt skal tolkes mot personen som utarbeidet den tvetydige frasen. Når det gjelder Sonnen, var bestemmelsen om at han ikke “kjemper” i en annen jurisdiksjon et begrep enige om av Sonnen i hovedsak å skape en muntlig kontrakt. NSAC valgte dette begrepet og klarte ikke å definere det under høringen. Kommisjonen burde ikke gis fordelen av en bred tolkning av begrepet etter faktum og det kontra proferentum -prinsippet søker å unngå et slikt resultat.

Nevada -kommisjonen, selv om den muligens ikke er fornøyd med Sonnets intensjon om å konkurrere i en høyprofilert hendelse, mangler i all mulighet kraften til å gjenåpne denne saken og slå Sonnen med denne truede boten.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Mer om NSACs skyve grensene for lovene som styrer 24. desember 2014
UFC 184 California Bound? Vitors betingede lisens kan forårsake juridiske problemer 24.00, 2014
Det uklare omfanget av NSACs Out of Competition Drug Testing PowersMay 19., 2015 i “Nevada Combat Sports Law”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw