Brokkoli spirer – så mye som femti ganger flere fordeler med kreftkamp enn brokkoli alene

brokkoli spirer – så mye som femti ganger flere kreftkampfordeler enn brokkoli alene
av Paul Fassa

(NaturalNews) De fleste av oss forstår noe om helse og velvære i tillegg til fordeler med kreftkamp ved brokkoli. Spiring øker fordøyelsen så vel som helse- og velværefordeler med det som blir spiret. Oppdag om helse- og velværefordelene ved spiret brokkoli, samt nøyaktig hvordan du kan forhindre kostnadene, så vel som problemer fra tvilsomme kommersielt dyrkede spirer ved å tute dine egne.

Spirer kontroverser

La oss adressere kontroversen først. Siden 1996 ble forskjellige utbrudd av Salmonella samt E -coli -matforgiftning sporet til noen få gode tilbud med rå bønnespirer. Naturligvis antyder FDA nå å lage alle spirer grundig. Imidlertid dreper det selvfølgelig de fleste næringsstoffene. Synes at FDA vil ha oss på død mat, slik at vi alle kan være på legemidler.

Likevel skjedde disse hendelsene, selv om noen kanskje angår matforgiftning utbryter kilder. Verdens sunneste mat (WHF) -sted erkjenner dette sammen med Raw Sprouts ‘høye ernæringsverdier.

De forklarer at det er mest sannsynlig at spirer blir forurenset under såingsprosessen, ikke den voksende prosessen, ved avrenningsvann fra dyreproduksjonsanlegg, dårlig balansert gjødsel gjødsel eller usanitær frøhøsting.

På grunn av den dårlige pressen skylles industrielle ikke-organiske spirer med klor for å bli kvitt Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter krenkende bakterier, en grunn til å spire din egen. Det er forstått at spirer utvider næringsstoffer utover de typiske frøene, nøtter ‘eller grønnsakers typiske ernæringskapasitet. Imidlertid kan spiringsprosessen utvide forurenset frøbakterievekst også.

Løsningen for å redusere alle bekymringer er bare å sikre frø du kjøper for spiring er ISGA autorisert (International Sprout Growers Association) eller mye bedre ennå, USDA lisensiert organisk. Spør din helse- og velvære -matbutikk om dette eller bla gjennom Internett.

I tillegg til å sikre optimal kvalitet, er det billigere å spire din egen enn å kjøpe hele spirer. I tillegg til å lagre spirende frø er en løsning på potensiell matmangel.

Helsefordeler

Uenigheten om at brokkoli spirer ikke inneholder flere næringsstoffer enn brokkoli, tenker ikke på phytonutrients som bekjemper kreft så vel som annen sykdom, samtidig som det fremmer mer antioksidantaktivitet. Fra 1992 til 1997 søkte et John Hopkins Research Study -team etter Broccolis kreftkampforbindelse. De isolerte kreftkjempende fytokjemisk sulforafan.

I 1997 pakket John Hopkins ‘forskningsstudie opp at brokkoli spirer fremmet mye mer kreftsikkerhet så vel som antioksidantaktivitet via sulforaphane enn brokkoli alene. De utviklet til og med en virksomhet så vel som patenterte voksende brokkoli -spirer etter deres funn!

Så begynte de å saksøke eksisterende Sprout -dyrkere som nektet å betale royalty. Heldigvis avgjorde de høyere domstolene til fordel for de tiltalte, og spesifiserte at å oppdage næringsstoffer ikke ga retten til å patentere en matmetode som allerede hadde eksistert. Whew, en for de flotte gutta, endelig. Så la oss få tuting.

Grunnleggende spirende veibeskrivelse

– Kjøp dine organiske spirende frø (organisk).
– Oppdag eller kjøp en stor munn én liter (omtrent) glassbeholder.
– Kjøp litt osteklut i tillegg til noen tykke, sterke gummibånd.
– Plasser rundt tre spiseskjeer med spirende frø med minst tre ganger mengden renset vann i krukken.
– Rist krukken forsiktig med lokket opp til alle frøene er gjennomvåt.
– Ta av lokket i tillegg til å plassere ostekluten over munnen, og beskytt med et gummibånd.
– Aktiver frøene å suge i seks til tolv timer, og tøm dem grundig så vel som skyll.
– La krukken ligge på siden så vel som bort fra direkte sollys. Gjenta Arsenal FC Skjorter denne prosessen tre ganger eller opp til spirene viser seg fullt ut. Kjøleskap det som ikke spises.

Du har begynt din veggie “Kitchen Gardening.” Du kan lagre frø samt West Ham United Skjorter oppdage metoder for å gjøre mer hver gang etter denne prøvekjøringen.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw