6 måter å gjøre turen mye mer interessant

Når det gjelder kondisjon, rangerer Walking Supreme. Bare å sette den ene foten foran den andre og legge litt oomph til trinnet ditt har vist seg å bidra til å opprettholde en sunn vekt, styrke bein og muskler, forbedre balanse og koordinering og til og med hjelpe til med å håndtere hjertesykdom, høyt blodtrykk og og Type 2 -diabetes i henhold til Mayo Clinic. Hvis de fysiske fordelene ikke var nok til at du skulle stå opp og tråkke, må stemningsløftningen fra “Feel Good Chemicals” og hjernen forbedres fra økt blodstrøm til hjernen. Det eneste problemet? Turgåing kan bli foreldet.

Å rusle den samme stien hver morgen, kontinuerlig passere det samme treet på løypene, eller (verre ennå) som løper inn i den nysgjerrige naboen når du går ut, kan bli gammel. Men du trenger ikke å la monotoni ødelegge turen din. Nå målene dine RB Leipzig Skjorter for aktivt minutt mens du blir underholdt med disse ferske tipsene.

Gå på lyttevandring
I stedet for å sprenge den samme gamle tur/løp, må du koble fra og stille inn på omgivelsene dine. Hvor mange forskjellige lyder du kan høre på din normale rute?

Ta inn en visuell fest
Transporter deg langt fra hverdagen ved å tenke på turen din som et eventyr. Absorbere den visuelle appellen som fortrolighet gjør det enkelt å overse. Se hvor mange forskjellige fugler eller blomster du finner på din normale vei. Hvilke former kan du finne i skyene i dag?

Lær et nytt språk
Gjør turen til en pedagogisk økt. Lytt til 20 minutter av en språkpodcast hver gang du er ute og bruk resten av turen til å øve på det du lærte.

Være en kulturantropolog
Bli en landmåler av omgivelsene dine 365 dager i året. Ta et bilde av favorittreet ditt eller Vista hver dag og lag en katalog over begge naturens appell gjennom årstidene og ditt engasjement for å komme i trinn.

Våge om natten
Legg til mangfold til cardio -rutinen din ved å bli med på en nattfottur. Ikke bare vil du møte andre steppere, men du vil ha en naturforsker deg rundt et valgt område når du bruker sansene dine for å merke naturen rundt deg. Hvem vet, å være innhyllet i mørket, kan til og med hjelpe deg med å stille inn i større grad.

Få mest mulig ut av en kilometer
Tegn en radius på en kilometer rundt hjemmet ditt, stropp på en ryggsekk og gå eventuelle ærend som passer inn i den sirkelen. Du kan bli sjokkert over hvor mye du kan gjøre på Foote. (Reduserer karbonavtrykket ditt i en miljøponus!)

Gå på en strek
Utfordre deg selv til å se hvor lenge du kan holde opp en daglig gangvaner. Begynn med å prøve å gå 30 minutter hver dag i en uke, deretter to uker, og deretter tre. Før du vet ordet av det, vil du ha møtt målet om å gå 30 minutter om dagen i 30 dager på rad.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Stephanie Smith

Stephanie Smith er Fitbits treningsredaktør. Stephanie, som er en New York City -innfødt og University of Missouri grad, har skrevet artikler for en rekke utsalgssteder, inkludert menns helse, menns fitness, Daily Burn, Active.com, Eatthis og Bodybuilding.com. Hun er i ekstase for å spre helse- og kondisjonsmeldingen Celta de Vigo Skjorter – og verdien av å komme i trinn – til Fitbit -brukere. Når hun ikke oppfordrer folk til å komme i bevegelse, liker hun innendørs sykling, frivillighet for dyrehjelp og vegetariske måltider.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw