McGregor / UFC Rift og “rimelig” kampanje

Flere detaljer kommer fram om den nylige hendelsesevnen mellom Conor McGregor og UFC med fjærvektmester 200 for å unnlate å samarbeide med presseforpliktelser og som kunngjorde “pensjonering” har kontraktsmessige implikasjoner.

I dag kunngjorde McGregor at han ikke er pensjonist i håp om å unngå kontraktsmessige konsekvenser og bemerker at han forblir klar, villig og i stand til å konkurrere på UFC 200. Han erkjente at tvisten faktisk dreier seg om mengden salgsfremmende arbeid Fluminense Skjorter UFC vil at han skal delta i mens Han vil heller fokusere sin tid og krefter på trening for sin omkamp med Nate Diaz.

McGregor bemerket at han er villig til å delta på en pressekonferanse i New York, men lite mer med uttalelsen som avslutter som følger:

Jeg er fremdeles klar til å gå for UFC 200.
Jeg vil tilby, som jeg allerede gjorde, å fly til New York for den store pressekonferansen som var planlagt, og så vil jeg gå tilbake til trening. uten distraksjoner.
Hvis dette ikke er nok, eller de føler at jeg ikke har fortjent å sitte denne kampanjen, går ut denne gangen, vel, så vet jeg ikke hva jeg skal si.
For posten også –
For USADA og for UFC og mine kontraktsbestemmelser –
Jeg er ikke pensjonist.

UFC ønsker tilsynelatende mer salgsfremmende opptredener fra McGregor med minst en gang pressekonferanse i Las Vegas.

Fra et juridisk perspektiv kan UFC tvinge McGregors hånd? Er McGregor innenfor sine rettigheter til å legge foten ned? Det avhenger av språket i den siste kontrakten mellom McGregor og Zuffa. Hvis den kontrakten inneholder standardspråk som Zuffa insisterer på, vil svaret avhenge av tolkningen av ordet “rimelig”.

Standard UFC -kontrakter krever følgende (stikkord vektlagt med fet skrift)

“Fighter skal samarbeide og bistå i reklame, publisitet og promotering av (i) anfallene, (ii) enhver og alle omstøtter av anfallene i alle medier overhodet, (iii) andre UFC -anfall, (iv) andre UFC -hendelser og sendinger, og (v) salg av UFC -varer, inkludert å gjøre opptredener til et rimelig antall pressekonferanser, intervjuer og annet sponsing og salgsfremmende aktiviteter (hvorav noen kan sendes, sendes, sendes inn, spilt inn eller filmet) til tider og plasserer rimelig utpekt av Zuffa, uten ytterligere kompensasjon derfor. For slike salgsfremmende aktiviteter vil Zuffa arrangere og betale for Fighter’s rimelige reise, hotell og måltidsinnkvartering ”.

Dette språket er bredt og plasserer mye makt og skjønn i UFCs hender. Det vanlige språket i denne klausulen lar UFC diktere tidsstedet og Gamba Osaka Skjorter antallet pressekonferanser. Så lenge kravene ikke blir urimelige, et begrep som er åpent for tolkning i en gitt situasjon, er de i retten til å tvinge sine jagerfly til å delta på pressekonferansene.

Som i enhver virksomhet som omhandler der begge sider har mye å vinne og mye å Atletico Mineiro Skjorter tape, kan forhåpentligvis kjøligere hoder seire og kompromiss kan nås. Det er ikke i noens interesse å la dette eskalere til scenen der en domstol vil fortelle dem nøyaktig hvor mye promotering som er “rimelig”.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Potensielle regulatoriske og kontraktsmessige konsekvenser hvis McGregors ‘pensjonisttilværelse’ ikke er Tusenvis 20, 2016 med 3 kommentarer
Hva er UFCs rolle i McGregor / Mayweather Superfight? 15. juni 2017 med to kommentarer
Conor McGregor får profesjonell bokselisens; Men hvorfor? 1. desember 2016 med 5 kommentarer

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw