Advokat utnevnt til direktør for friidrett og rekreasjon i Uchicago

Angie Montpellier HSC Skjorter Torain er utnevnt til direktør for friidrett og rekreasjon ved University of Chicago etter et nasjonalt søk. Utnevnelsen hennes er i kraft 1. juli 2021.

Torain vil komme til Uchicago fra University of Notre Dame, hvor hun er seniorassistent friidrettsdirektør for Arsenal FC Skjorter kultur, mangfold og engasjement. Rapportering til Michele Rasmussen, dekan ved studenter ved universitetet, vil Torain levere visjonær ledelse for friidretts- og rekreasjonsavdelingen, som sponser 20 varsity idrett, nesten 40 sportsklubber, et intramuralt sportsprogram med tusenvis av studentdeltakere årlig, og Fitchicago -programmet .

Som en kritisk talsmann for friidretts- og kondisjonsmulighetene ved universitetet, vil Torain samarbeide med viktige partnere på campus og vil samarbeide med Alumni Relations and Development Office for å sikre pågående filantropisk suksess. Hun vil også være integrert i å fremme en avdeling som fremmer og feirer alle dimensjoner av forskjell og mangfold. “Vi er glade for at Angie bringer sin ekspertise og dynamiske lederegenskaper til Uchicago,” sa Rasmussen. “Blant hennes mange talenter vil Angie bringe en dyp forståelse av balansen som er nødvendig mellom akademisk suksess ved en institusjon som Uchicago og atletisk, rekreasjons- og velværeinnsatser.”

Hos Notre Dame er Torain Kawasaki Frontale Skjorter medlem av ledergruppen som setter den beregnede retningen og guider den taktiske driften av friidrettsavdelingen og leder avdelingens mangfold og inkluderingsinnsats. Hennes ansvar inkluderer også overvåking av utviklingen innen NCAA, konferanse og institusjonell politikk og sikre utdanning og implementering av politikk på tvers av friidrettsavdelingen. I tillegg fungerer Torain som sportsadministrator for Women’s Lacrosse -teamet, i tillegg til adjunkt i idrettsrett ved Notre Dame Law School.

“Jeg er veldig i ekstase over å bli medlem av University of Chicago -samfunnet,” sa Torain. “Jeg ser frem til å fortsette å bygge en flott opplevelse for våre rødbrune student-idrettsutøvere, jobbe side om side med trenerne og personalet, og tjene campusfellesskapet som helhet.”

Torain har også hatt stillinger innen de atletiske avdelingene ved University of the Incarnate Word og Indiana University-Purdue University Indianapolis.

Torain mottok sin bachelorgrad i sosiologi fra DePauw University, og hennes J.D. fra Maurer School of Law ved Indiana University.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw