2010 IFBB New York Pro Bikini Preview & Event Details

2010 IFBB New York Pro Bikini Forhåndsvisning og hendelsesdetaljer
av Isaac Hinds

2010 IFBB New York Pro vil ta beliggenhet lørdag 8. mai 2010. Pro Bikini -arrangementet vil være en ekstremt konkurransedyktig konkurranse. Det er tøft å ringe dette, men jeg vil bryte det ned slik jeg ser det. La meg igjen minne om at det bare er en mening. Hvis du ikke er enig, kan du publisere en kommentar samt la oss chatte om det. Overhold handlingen denne lørdagen her på Hardbody så vel som på twitter.com/hardbodyNews.

Fordelingen av din IFBB NY Pro Bikini Pro -konkurrenter:

Jelena Abbou – Jelena vil gjøre overgangen fra figur til bikini så vel som vi må se nøyaktig hvordan det passer henne. Hun har mer en fysisk kondisjonsdesignkropp enn en figurkonkurrent, i det minste gjorde hun det. Jelena la litt størrelse på skuldrene, så vel som det hjalp hennes beliggenhet høyere i figur, men vi har ikke sett hvordan hun ser ut siden 2008, i det minste på scenen. Hennes vanskeligheter er å bringe hennes underkropp i balansert til overkroppen. Hvis hun gjør det, kan du se etter at hun skal være i blandingen.

Missy Coles – En av favorittene, i det minste på papir, må være Missy Coles. Hun tok topp utmerkelser på denne scenen i fjor på Team World -arrangementet i tillegg til å se ut til å gjenta i helgen. Missy fullført på tredje sted på Orlando Pro vil imidlertid ha en ny konkurranse på dette arrangementet. Hun vil få arbeidet sitt kuttet for at hun skal forlate NY Pro Champ, men jeg ser etter for å være i topp utrop.

MICHELLE GULLETT – Michelle ble proff på NPC USAS i 2009, samt gjorde sin pro -debut på Muscle Mass Contest Bikini -arrangementet. Hun fullførte åttende der, så vel som det er et sted jeg kanskje ser henne som ser på en gang igjen med mindre hun lever det opp på scenen. Fin kropp, men “IT -faktoren” er ikke der når du er på scenen. Jeg vil gjerne se henne kaste en ‘lil -smak i hennes scene -tilstedeværelse.

Janet Harding – Janet ble femte i Orlando og falt til 13. plass i Pittsburgh. Hun vil få arbeidet sitt kuttet ut for henne i New York for å lage topp ti. Da hun konkurrerte i Pa, var hun så mager så vel som armene så litt mager ut. Det virket som om hun trengte å spise noen få skiver pizza i tillegg til å fylle ut litt. Hvis hun er tilgjengelig i mindre mager dette showet, kan hun komme opp fra 13. plass.

Angela Harrell – Dette vil være hennes IFBB -debut. Hun tok topp utmerkelser i klassen sin på Team World i 2009, så vel som vil se ut til å oppdage suksess her. Jeg ser henne ikke i topp fem av denne hendelsen, men jeg har tatt feil flere ganger før. Hun er en av de kortere konkurrentene på scenen, i tillegg til at den vil trenge litt tankesett til gjennombrudd i denne oppstillingen.

KAT HOLMES – Kat har konkurrert i to pro -show, så vel som ennå ikke har truffet skrittet hennes. Hun ser nesten forbanna på scenen frem til hun smiler så vel som da er en annen konkurrent foran deg. Hun strammet litt opp på Pittsburgh -showet, så vel som jeg ser etter at kroppen hennes skal bli mye bedre i dette showet.

MELINDA JANISZEWSKI – Hun tok topp utmerkelser i klassen sin på Team World i 2009, samt vil gjøre sin pro -debut her. Hun vil kreve å bringe litt strammere bytte enn hun gjorde på Team U -konkurransen, så vel som vi må se nøyaktig hvordan hun messer blant proffene.

STEFANIE LINDSEY – Hun debuterte pro -debut forrige helg og fullført i den 14. plassering. Stefanie må finne litt strammere i tillegg til å bringe litt pizazz til scenen hvis hun virkelig håper å bryte seg inn i blandingen her.

Dayna Maleton – Dayna har en rock’n hardbody. Hun bringer et helt annet tankesett enn de fleste konkurrenter. Dayna tror ikke på en “off-season” Leicester City Skjorter for bikinikonkurrenter, samt bevarer en sunn, i form av livsstil hele året. Jeg snakker med konkurrenter som oppgir at de er kostholdsplan 12-16 uker for et bikinishow. Det er ikke akkurat slik Dayna ruller. Hun vil ha en av de aller beste kroppene på scenen uten tvil, bekymringen er at hun kan presentere den? Hvis du noen gang har tilfredsstilt Dayna, forstår du at hun er litt av en spitfire i tillegg til at noen Jersey Sass. Hvis Jersey Woman kan ta med litt av det til scenen, må du passe på.

ALICIA MARIE – Alicia Marie er på vei til Bikini -divisjonen etter en glatt visning i figur. Hun satte 12. plass i Europa Super -showet i 2009, så vel som ikke hadde muskelmassen som trengs for å henge med topp 10. Jeg tror bikini -divisjonen passer henne mye bedre, så vel som karakteren hennes passer for det. Se etter at hun skal eie scenen så godt hun kan være i blandingen for en topplassering.

Christie Marquez – Christie debuterte på Muscle Mass Contest -arrangementet der hun fullførte 15. plass. Hun vil se etter å forbedre plasseringene sine her, men for å gjøre det, vil det komme til presentasjonen hennes. Hvis hun kan presentere seg mye bedre enn hun gjorde i Cali, kan hun rykke opp.

KRISTAL MARSHALL – Kristal Marshall vil gjøre sin pro -debut etter en generell seier på 2009 NPC USAS. Dette i form mamma forstår nøyaktig hvordan man skal forhåndssendt med litt tankesett på scenen. Hun er positiv så vel som Cerezo Osaka Skjorter attraktiv når hun tar scenen. Noe som dommerne vil legge merke til. Se etter at hun skal være i miksen for et toppområde her.

Shay Monroe – Jeg som denne damen når hun rocker det krøllete håret. Det kan virke som en tullete ting å nevne når Shay tok scenen i Orlando, hennes fordommer frisyre var bare ikke henne, i det minste etter min mening. Da hun dukket opp på kvelden, var det krøllete håret, så godt som hun virket mer selvsikker. Hun har stor energi på scenen når hun er avslappet i tillegg til å ha det gøy. Se etter at hun skal være i topp 2-3 utrop.

Shelsea Montes – Da Shelsea tok scenen på Pittsburgh Pro så, så vi en forbedret kropp så vel som forbedret presentasjon fra Orlando Pro. Noen få av det kan ha vært veldig første gang rookie jitters i Orlando. Hun gikk sexigere, virket mer positiv så vel som kroppen hennes så litt strammere ut. Hun savnet smalt 4. plassering i tillegg til et kvalifiserende område i Olympia til Tianna Ta. Se etter at hun skal være i de beste områdene her.

Marzia Prince – Marzia fullførte 7. plass i sin pro -debut, samt vil takle litt tøffere konkurranse her enn i Orlando. Hun vil kreve å finne mye skarpere så vel som å være strammere i dette showet hvis hun virkelig håper å bryte de fem beste. Hans vanskeligheter er å bringe inn trange, tonede ben uten å bli så mager i armene. Vi må se nøyaktig hvordan hun ser ut her.

Kira Rivera – Bayer 04 Leverkusen Skjorter Kira har en fin kropp så vel som igjen den går tilbake til presentasjonen. Hvis hun er avslappet så vel som utgjør seg litt mye bedre, tror jeg at hun vil rykke opp fra sin 10. plassering. Hun ble 4. plass i Orlando så vel som vi får se hvor hun havner i NYC.

Sheryln Roy – Sherlyn er en konkurrent som er på boblen. Hun gjorde overgangen fra figur til bikini. Hun så lite ut på figuren, men til tider ser litt muskuløs ut for bikini. Hun ga seg mye mye bedre i Pittsburgh og viste en viss holdning. Hvis hun fortsetter å gjøre det, vil hun være i blandingen. Hun tok blomsterkraften til et helt nytt nivå ved å integrere ikke bare en i håret, men likeledes på drakten hennes. Peanøttgalleriet på showet hadde blandede anmeldelser.

Alea Suarez – Alea hadde rett i miksen så vel som ett poeng bak Sherlyn på PA -showet. Hun burde oppdage seg selv i en av de to beste utropene her, men hun vil også takle en tøffere konkurranse. Jeg ser etter at hun er i topp ti, så vel som vanskelig for en topp fem -plassering.

TIANNA TA – T2 fullført i fjerde forrige helg, i tillegg til at han brakte en mye strammere så vel som tynnere kropp til scenen enn hun gjorde på NPC Nationals 2009. Hun burde være i miksen for et topp fem område igjen i helgen. Hennes sceneeksistens forbedret seg også betydelig det siste året. Det er flott å se henne komme til sin rett, så vel som å bli mer komfortabel med å være på scenen.

Hendelsesdetaljer:

NÅR:
Lørdag 8. mai

Forhjem – 11:00
Finale – 18:00

HVOR:
Tribeca Performing Arts på BMCC
199 Chambers Street
New York, NY 10007

For billetter ring: 516-933-1111 eller se www.bevfrancis.com

Kilde: Hardbody.com

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw