Topp gresskaryoghurt anmeldelser

Jeg spiste alle gresskaryoghurt i verden i et forsøk på å gi deg en grundig gjennomgang. OK, kanskje ikke alle yoghurt i hele verden, da jeg bare handlet rundt mine lokale matbutikker i Orange County…. Men hvis noen vil fly meg til hver hovedstad rundt om i verden, vil jeg gjerne dra på en gresskaryoghurt smaksstur.

Uansett. Jeg har en runde opp av de normale mistenkte … de er ikke alle gresskar krydderyoghurt, men i løpet av disse linjene.
Mine mest aktuelle videoer

Maraton treningsdag 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 6
01:19

Bo
00:00
08:21
03:12

Gjennomgangen inkluderer: greske pisker / noosa / chobani / handelsmann Joes / yoplait

Jeg deler noen tanker om hver enkelt rekkefølge … vel, jeg har en favoritt nr. 1 som jeg noterer. Ernæringsinformasjonen for hver er også under.

Handler Joes Greek Nonfat Yogurt Pumpkin – denne er utrolig tykk – sannsynligvis den tykkeste av dem alle. den mest milde i smak og sødme.

Chobani gresskar krydder blandet gresk yoghurt – denne er i midten når det gjelder tykkelse, sødme og smak. Det er ikke utrolig søtt, krydret eller tykt. Dette er sannsynligvis den beste hvis du liker gresskar, men helt sikkert som yoghurt.

Yoplait greske pisker i gresskar kake ostekake – lett fluffy tekstur. Dette er det motsatte av det du tror gresk yoghurt ville vurdert at det er lett og fluffy. Det er veldig søtt, men jeg synes ikke det er for mye. Denne er min favoritt! Det er ikke vanlig gresk yoghurt og lavere i protein, men jeg liker gresskaryoghurt som en godbit og er ikke utrolig engstelig for ernæringsinfo.

Noosa gresskar -gresskardelen av denne yoghurten nesten som gresskarpai -fylling -tekstur er lik og smak av den delen direkte (uten å blande den med yoghurten på toppen) er veldig kake -y. Denne er annerledes fordi det er som gresskarpai på bunnen – ikke en blandet yoghurt som alle de andre smakene. Det er veldig kremet og søtt – mest som en dessert.

Yoplait Light Pumpkin Pie – Dette er ikke gresk yoghurt, så det er tynnere i konsistens. Søt med et mildt nivå av gresskarpai kryddersmak. Det er litt av en menneskeskapt smak. Jeg ville ikke få denne igjen.

Her er ernæringsinformasjonen for alle gresskaryoghurt jeg prøvde denne lil go ‘runde.

Totalt: Jeg tror Noose and the Whips One – Vinn! Jeg elsker smaken og teksturen til hver enkelt – selv om de er veldig forskjellige!

TJ og Chobani er gode, men jeg vil få dem etter de andre alternativene.

Spørsmål: Hva er din favoritt?

Send meg arbeidsboken

35Save

Deling er omsorgsfull!

35

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ppyv

ysagg

jjb

efejm

cdd

eexos

vuuj

wqqoi

zll

hgcdo

btz

pkhaj

zzbr

vtlkv

nuk

ziuwn

oje

kjveb

tjig

hycya

enl

izluh

dry

twjcc

kztm

wcw

zkpsd

jvg

lvbzv

qct

hxclw